Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

Ücretsiz Ağırlık Hesaplama Aracı

Kategoriler:
m


kg
Önemli Not: Sitemizde kullandığınız Ağırlık Hesabı programından kaynaklanan hatalardan firmamız sorumlu değildir!
  • 10.11.2020
  • 2662 Görüntülenme

Ham maddeleri toplu üretim faaliyetleri ile işleyerek kullanılabilir hizmet ve ürünler ortaya koyan endüstri sektöründe taşımacılık, demir çelik, otomotiv gibi birçok alanda hacimsel olarak ağırlık hesaplama işlemleri sıklıkla yapılır. Buna bağlı olarak çalışmalar yürütülür ve ürünler ortaya konur. Bu noktada bu tarz hesaplamaları maddelerin karakteristik özelliklerinden olan birim hacimdeki miktarı (özkütle – yoğunluk), kütle ve hacim arasındaki bağıntı kullanılarak hatasız bir şekilde hesaplamak gerekir. Bu işlemleri hatasız yapmak kadar hızlı ve pratik olarak yapmakta önemlidir. Hesaplama işlemlerini kolayca yaparak elde edilen verilere göre karar süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz. Bu işlemleri yapabilmek için hazırladığımız Ağırlık Hesaplama aracımızdan yararlanabilirsiniz.

Bu adres üzerinden hacimsel olarak ağırlık hesaplama işlemlerinizi, oluşturulmuş olan basit ve sade arayüz sayesinde zahmetsizce gerçekleştirerek istediğiniz sonuçlara hızlıca ulaşıp zamandan tasarruf edebilirsiniz. Online olarak kullanabileceğiniz araç aşağıdaki gibidir.

 

ağırlık hesaplama

 

Bu araç üzerinde sağ üst köşede bulunan bölümünden ağırlığını hesaplamak istediğiniz malzemenin şekline göre seçim yapabilirsiniz. Örneğin sac levha, kutu profil, boru veya metal plaka gibi herhangi bir ürünün şekline uygun bir seçeneği seçiyorsunuz. Örnek olarak biz 5mm X 500 mm X 0.5m ölçülerinde bakır bir levha için işlem yapalım.

 

ağırlık hesaplama

 

İlgili bölümden gereken şekli seçtikten sonra, seçtiğimiz şekle göre gerekli ölçüleri giriyoruz.

 

ağırlık hesaplama

 

Ölçüleri girdikten sonra sağ tarafta yer alan bölümde seçeceğiniz ürün türüne göre özkütle değerleri bulunuyor. Buradan ürün türüne göre bir seçim yaptıktan sonra hesaplanan sonuç ağırlık bölümünde gözüküyor. Bu şekilde ağrılık hesaplama işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Cabitaş Ekibi Profile Picture
Cabitaş Ekibi

Bu çalışkan ve yaratıcı ekip, yenilikçi ve özgün fikirleriyle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için arı gibi çalışır.

-----

This hardworking and creative team works tirelessly to provide our customers with the best service using their innovative and original ideas.

Ücretsiz Ağırlık Hesaplama Aracı

İndirme linki mail adresinize gönderilmiştir.

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.