Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

Low-Code Platformlar

Kategoriler:
  • 05.10.2021
  • 694 Görüntülenme

Mini FileMaker Eğitimimizi 05 Ekim Salı  2021,13.30'da zoom üzerinden gerçekleştirdik. 

Bu eğitim, veritabanı yönetimi konusunda uzmanlaşmanızı ve FileMaker platformunu daha etkili bir şekilde kullanmanızı sağlayacak.

Uzmanlarımız, yılların getirdiği deneyimleri ve bilgi birikimini paylaşarak, işin inceliklerini ve püf noktalarını sizlerle paylaştı.

Etkinliğe katılamadım ama sorularım var diyorsanız hemen bu videonun altına yorum olarak sorunuzu yazın.

Videomuzu izledikten sonra, FileMaker'ın sunduğu yeni özelliklerle uygulama geliştirme konusunda daha iyi bir anlayışa sahip olacaksınız. İşletmeniz için özelleştirilmiş uygulamalar oluşturmak için ihtiyacınız olan araçları ve becerileri öğreneceksiniz.

 

Cabitaş Mühendislik, Claris Türkiye Çözüm ortağı olarak profesyonel FileMaker birikimimizle Claris platformunda eğitimdanışmanlık, özel FileMaker yazılım geliştirme hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca Cabitaş Mühendislik çözüm ortağı yapısı ile bölgenize veya çalıştığınız sektöre göre sizi Claris çözüm ortakları ile bir araya getiriyoruz.

FileMaker'ın farklı lisans türleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, FileMaker Lisans sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Bu sayfada, FileMaker'ın farklı lisans seçenekleri, fiyatlandırma bilgileri ve lisans satın alma işlemi hakkında bilgiler bulabilirsiniz. Eğitimimizle ilgili herhangi bir konuda veya lisans satın alma yardımı gibi konularda yardıma ihtiyacınız olursa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.

Cabitaş Mühendislik, Claris FileMaker eğitimleri ile çözümlerin nasıl yapıldığından ziyade neyin neden yapıldığına hâkim olun. Kuruma özel ve genel eğitimlerimiz ile ilgili bilgi alın. Siz de FileMaker ile tanışmak veya FileMaker becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız Cabitaş Mühendislik profesyonel Claris FileMaker eğitimlerimize katılın, şirketinize hız katın. Claris FileMaker Eğitimi hakkında detaylı bilgi için FileMaker Eğitim sayfamıza göz atabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Mini FileMaker eğitimlerimizden, Claris FileMaker hakkındaki tüm yeniliklerden ve kampanyalardan haberdar olun.

Claris FileMaker projenizde desteğe ihtiyacınız olduğunda doğrudan bizimle iletişim formundan irtibata geçebilirsiniz.

 

 

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.