Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

Claris Engage 2024’te Neler Oldu?

Kategoriler:
  • 15.04.2024
  • 71 Görüntülenme

Claris Engage 2024 geride kalırken, büyük Claris Topluluğu etkinlikten duyduğu heyecanla çalkalanıyor. Claris Engage 2024'te duyurulan önemli noktaları ve Claris ürün haberlerini keşfedin.

 

Claris Engage 2024 blog yazısını okuyun. 

enlightenedClaris platformu için önümüzdeki dönemde nelerin yolda olduğunu ve Claris geliştiricileri için ne anlama geldiğini keşfedin. Yapay zeka ve Claris FileMaker'ın geleceğinden diğer ürün güncellemeleri ve geliştirmelerine kadar her şeyi öğrenmek için blog yazımızı okuyun.

 

Açılış sunumunu izleyin.

"FileMaker Pro, Claris Connect ve Claris Studio arasında gerçekleşen konsolidasyonu görmek harikaydı. Gerçekten bir araya geliyorlar."

Claris Engage 2024 ana sunumundan edindiği izlenimi paylaşan bir etkinlik katılımcısının sözleri bu şekilde. Ana sunum kaydı şimdi herkese açık olarak beş video bölümüne bölünmüş durumda, kolaylıkla izleyebilirsiniz. Kendiniz görmek için sunumun video oynatma listesine tıklayın.

 

Clarıs Engage 2024 video kayıtlarını bekleyin. 

Eğer Claris Engage 2024 video kayıt paketini satın aldıysanız, yakında ilk oturum kayıtlarına erişebileceğiniz zamanı bildiren ayrı bir ileti alacaksınız.

 

Sanal pakete kaydolmadınız mı? 

Oturum videolarına erişimin kilidini, halka açıklamalarından 30 gün önce hâlâ açabilirsiniz. Sanal paketi satın almak için tıklayın.

 

FileMaker hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın. 

Bu haberin bir parçası olun ve diğer geliştiricilerin FileMaker'ın faydaları hakkında ne düşündüğünüzü bilmesini sağlayın. g2.com'da bir inceleme bırakın.

 

Elif Cabi Profile Picture
Elif Cabi

Müşteri Başarı Uzmanı ve Kurumsal Diyetisyen Cabi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunudur. 2022 yılında Cabitaş ekibine katıldı. Boş zamanlarında resim ve puzzle yapmayı sever.
Elif’e sorduk: “Eğer bir hayvana dönüşebilseydin, hangisi olmak isterdin ve neden?”
“Griffin, çünkü hem kartal gibi uçabiliyor hem de aslan gibi güçlü. Ayrıca Griffin, cesareti ve gururu temsil ediyor.” cevabını verdi.
_____
Customer Success Specialist and Corporate Dietitian Cabi is a graduate of Istanbul Yeni Yüzyıl University in Nutrition and Dietetics. She joined the Cabitaş team in 2022. In her free time, she enjoys painting and doing puzzles.

We asked Elif: "If you could turn into an animal, which one would you want to be and why?"

She said: "Griffin, because it can fly like an eagle and be strong like a lion. Also, Griffin represents courage and pride."

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.