Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

Ücretsiz FileMaker Eğitimine Tüm Üniversite Öğrencileri Davetli!

Kategoriler:
  • 19.01.2023
  • 408 Görüntülenme

Öğrencilere özel gerçekleştireceğimiz sertifikalı FileMaker eğitimine tüm üniversite öğrencileri davetlidir!

• FileMaker eğitimi, 27 Ocak tarihinde ücretsiz olarak üniversite öğrencilerine özel olarak organize edilecektir.
• Eğitim, 2 gün, 4'er saat sürecek ve online olarak gerçekleştirilecektir.

• Bu eğitim, Türkiye çapında tüm üniversitelerin öğrencilerine açık olacaktır. Ancak, eğitim için sınırlı sayıda kontenjan bulunmaktadır, bu nedenle eğitim için kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin hızlı hareket etmeleri önerilir.

• Eğitim konuları arasında FileMaker veri tabanı yazılımının temel özellikleri, veri tabanı tasarımı, raporlama ve analitik gibi konular yer alacaktır. Eğitim sonunda, öğrenciler FileMaker veri tabanı yazılımını kullanarak veri tabanları oluşturabilecek ve yönetebilecek düzeyde beceriler kazanacaklardır.

Eğitim için kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin kayıt linkinden veya [email protected] adresinden CABİTAŞ MÜHENDİSLİK ile iletişime geçmeleri önerilir. Eğitim hakkındaki güncel bilgilere blog sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Eğitimle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.
 

Elif Cabi Profile Picture
Elif Cabi

Müşteri Başarı Uzmanı ve Kurumsal Diyetisyen Cabi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunudur. 2022 yılında Cabitaş ekibine katıldı. Boş zamanlarında resim ve puzzle yapmayı sever.
Elif’e sorduk: “Eğer bir hayvana dönüşebilseydin, hangisi olmak isterdin ve neden?”
“Griffin, çünkü hem kartal gibi uçabiliyor hem de aslan gibi güçlü. Ayrıca Griffin, cesareti ve gururu temsil ediyor.” cevabını verdi.
_____
Customer Success Specialist and Corporate Dietitian Cabi is a graduate of Istanbul Yeni Yüzyıl University in Nutrition and Dietetics. She joined the Cabitaş team in 2022. In her free time, she enjoys painting and doing puzzles.

We asked Elif: "If you could turn into an animal, which one would you want to be and why?"

She said: "Griffin, because it can fly like an eagle and be strong like a lion. Also, Griffin represents courage and pride."

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.