Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

FM Eğitim | OAuth

Kategoriler:
  • 01.02.2023
  • 358 Görüntülenme

Herkese merhaba!

Online mini FileMaker eğitimlerimize üniversite öğrencilerine özel eğitim programımız sebebiyle verdiğimiz aradan sonra devam ediyoruz. Bu hafta mini FileMaker Eğitim konumuz: OAuth. 4 Şubat Cumartesi, 13:30'da gerçekleşecek etkinliğimize hepiniz davetlisiniz.


OAuth (Open Authorization-Açık Yetkilendirme), bir web uygulamasının diğer bir web uygulamasının kaynaklarına sahibinin onayıyla erişmesine olanak tanıyan güvenli ve standartlaştırılmış bir yöntemi veya çerçeveyi sağlayan bir açık standart yetkilendirme protokolüdür. OAuth, web, mobil ve masaüstü uygulamalardan güvenli yetkilendirme sağlar ve kullanıcıların giriş kimlik bilgilerini ve hassas bilgilerini gizli tutarak belirli bilgileri veya verileri üçüncü taraf hizmetleriyle paylaşmasına olanak tanır.

 

NotToplantı "Zoom" platformunda gerçekleştirilecektir.

Zoom Linkihttps://us05web.zoom.us/j/9641730142?pwd=T0JtV2VHdjQ5dHA5NFI4Q2x2UHdhZz09

Elif Cabi Profile Picture
Elif Cabi

Müşteri Başarı Uzmanı ve Kurumsal Diyetisyen Cabi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunudur. 2022 yılında Cabitaş ekibine katıldı. Boş zamanlarında resim ve puzzle yapmayı sever.
Elif’e sorduk: “Eğer bir hayvana dönüşebilseydin, hangisi olmak isterdin ve neden?”
“Griffin, çünkü hem kartal gibi uçabiliyor hem de aslan gibi güçlü. Ayrıca Griffin, cesareti ve gururu temsil ediyor.” cevabını verdi.
_____
Customer Success Specialist and Corporate Dietitian Cabi is a graduate of Istanbul Yeni Yüzyıl University in Nutrition and Dietetics. She joined the Cabitaş team in 2022. In her free time, she enjoys painting and doing puzzles.

We asked Elif: "If you could turn into an animal, which one would you want to be and why?"

She said: "Griffin, because it can fly like an eagle and be strong like a lion. Also, Griffin represents courage and pride."

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.