Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

e-Sivlilik Başladı!!!

Kategoriler:
  • 18.02.2021
  • 1595 Görüntülenme

Konya’mızda üç ayların gelişini kutlamak amacıyla yapılan “şivlilik” geleneği bu sene pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyecek. 

 

Bu kapsamda çocuklarımızı bu etkinlikten mahrum etmek istemeyen Konya Büyükşehir Belediyesi hazırladıkları bir web sayfası aracılığıyla 20 bin Konyalı çocuğa şivlilik hediyesi dağıttı.

 

Şivlilik geleneğini sanal da olsa gerçekleştirmek için yapılan bir başka proje de biz Cabitaş Yazılım tarafından gerçekleştiriliyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında sanal şivlilik toplama fikri için açtığımız web sayfasından çocuklara seslenerek;

 

"Merhaba Şivliliksever :)

Biz Cabitaş ailesi olarak bu yıl pandemi nedeniyle gerçekleştiremeyeceğimiz şivlilik etkinliğini sanal ortama taşımayı ve geleneğimizi hiç olmazsa sanal ortamda sürdürmeyi düşündük.

Siz de bize katılmak isterseniz aşağıdaki bilgilendirmeyi okuyarak sanal mahallemizde şivlilik toplayabilir ve etkinliği en hızlı tamamlayanlardan biri olursanız sanal şivliliğinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz :)"

açıklamasıyla e-şivlilik etkinliğine tüm Konyalı çocukları davet ettik.

 

18 Şubat Perşembe günü 10:00'da başlayan e-şivlilik etkinliğinin detayları için www.esivlilik.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.