Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

Yüksek Güvenlikli Şifre Oluşturma Aracı

Kategoriler:

Yüksek Güvenlikli Şifre Oluşturma Aracı

Oluşturulan Şifre:

  • 05.12.2020
  • 2268 Görüntülenme

Her an değişen ve gelişen teknolojilerle içinde bulunduğumuz dijital dünyanda, işlerimizi kolaylaştırmak adına dijital bankacılık, e-posta hesapları, sosyal medya hesapları, devlet hizmetlerinin alındığı dijital devlet platformları gibi alanlarda pek çok ürün ve hizmet kullanıyoruz. İşlerimizi kolaylaştırmak için kullandığımız bu platformlar üzerinde birçok kişisel verimiz barındırıldığı için bu hizmetlere erişmek için kullandığımız şifrelerin güvenliğimizi tehdit etmeyecek şekilde sağlam yapıda olması gerekir.

İnsanlar genel olarak şifre oluştururken akılda kalıcı olması amacıyla kendileri için anlamı olan kelime veya sayıları kullanır. Bu şekilde kısa ve basit yapıda oluşturulan şifreler bir insan için tahmin etmesi zor olsa da bilgisayarlar ile saniyede milyonlarca test yapılabilir. GPU tabanlı bir araç kullanılarak bu sayı milyarlara rahatlıkla ulaşabilir. İsminiz, doğum yılınız, tuttuğunuz takım gibi hakkınızda kolayca bilinen veriler ile şifreler oluşturmak çok daha tehlikeli bir durumdur. Şifre kırma işlemlerinde hakkınızdaki bu tarz bilgilerden oluşan word list’ler ile tahmin işleminin kapsamı daraltılarak sonuç alınması çok daha kolay bir hal alır. Bu nedenle brute force tarzı kriptanalitik saldırılardan korunmak için güçlü parolalar oluşturmak gerekir.

 

Şifre oluşturucu

 

Güçlü parolalar oluşturmak için uzun (en az 8 hane), büyük-küçük harf ve #, %, +, -,?, @, !, *, % gibi özel karakterleri içeren rastgele şifreler oluşturmak gerekir. Aynı zamanda hesaplarınız için tek bir şifre kullanmamalısınız. Güvenliğinizi korumak için Şifre Oluşturma aracımızı kullanarak rastgele ve güçlü şifreler oluşturabilirsiniz.

Bu adresteki Şifre Oluşturma aracımız ile 2048 haneye kadar içinde semboller, sayılar, büyük-küçük harfler ve özel karakterler içeren güçlü şifreler oluşturabilirsiniz.

 

Şifre oluşturucu

Cabitaş Ekibi Profile Picture
Cabitaş Ekibi

Bu çalışkan ve yaratıcı ekip, yenilikçi ve özgün fikirleriyle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için arı gibi çalışır.

-----

This hardworking and creative team works tirelessly to provide our customers with the best service using their innovative and original ideas.

Yüksek Güvenlikli Şifre Oluşturma Aracı

İndirme linki mail adresinize gönderilmiştir.

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.