Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

Picker Window (Seçim Penceresi)

  • 20.12.2022
  • 562 Görüntülenme

FileMaker, veritabanı yönetim sistemi olarak kullanılan bir yazılımdır. "Picker Window" özelliği, FileMaker veritabanında saklanan verileri seçmek için kullanılan bir araçtır. Bu araç, bir liste veya menü gibi görünür ve kullanıcıdan veri seçmesini sağlar. "Picker Window" özelliği, veri girişi sırasında kullanıcılara seçenekler sunarak, veri girişi sırasında hataları önlemeye yardımcı olur.

Bu videoda, "Picker Window" özelliğinin nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır. Öncelikle, "Picker Window" özelliğinin nasıl oluşturulacağı gösterilir ve daha sonra bu özelliğin nasıl kullanılacağı örneklerle anlatılır. Videoda ayrıca, "Picker Window" özelliğinin nasıl özelleştirilebileceği ve kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar da açıklanmaktadır.


33. Mini FileMaker eğitimimizde Picker Window'dan bahsettik. Videomuzu alttaki linkten izleyebilirsiniz. Toplantı esnasında kullandığımız dosyayı sağdaki butona tıklayarak indirebilirsiniz.

Mini FileMaker Eğitimlerimizden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı (instagramlinkedintwitterfacebook) veya Filemaker Destek sitesini takip edebilirsiniz.

Daha önceki Mini FileMaker Eğitimlerimizi izlemek için Youtube kanalımızı takip edebilirsiniz.

Osman Cabi Profile Picture
Osman Cabi

F. Osman Cabi, değerli FileMaker geliştiricimiz ve şirketimizin İşyeri İnovasyon Mühendisidir. Osman, Çankaya Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği mezunu olup, 2007 yılında Cabitaş ekibine katılmıştır.

Osman, FileMaker platformunda uzun yıllar deneyime sahiptir ve bu alanda çalışmak onun tutkusudur. Boş zamanlarını dahi FileMaker ile geçirmeyi sever.

PickerWindow
Picker Window (Seçim Penceresi)

İndirme linki mail adresinize gönderilmiştir.

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.