Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

Öğrenciler için Ücretsiz FileMaker Eğitimi

  • 24.01.2023
  • 932 Görüntülenme

Claris FileMaker eğitimi, 27-28 Ocak tarihlerinde ücretsiz olarak üniversite öğrencilerine özel olarak organize edilecektir. Eğitim, 2 gün sürecek ve online olarak gerçekleştirilecektir.


Bu eğitim, Türkiye çapında tüm üniversitelerin öğrencilerine açık olacaktır. Ancak, eğitim için sınırlı sayıda kontenjan bulunmaktadır, bu nedenle eğitim için kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin hızlı hareket etmeleri önerilir.


Eğitim konuları arasında FileMaker veritabanı yazılımının temel özellikleri, veri tabanı tasarımı, raporlama ve analitik gibi konular yer alacaktır. Eğitim sonunda, öğrenciler FileMaker veritabanı yazılımını kullanarak veri tabanları oluşturabilecek ve yönetebilecek düzeyde beceriler kazanacaklardır.


Eğitim için kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler kayıt formu'nu doldurabilir veya iletişim adresinden bizimle iletişime geçebilirler.

Eğitim Tarihleri;
1. Gün: 27.01.2023 | Saat 14:00 - 19:00
2. Gün: 28.01.2023 | Saat 10:00 - 15:00

Not: Kayıt formu dolduran öğrencilere e-posta ve SMS yoluyla FileMaker Eğitimi süresince sorularını sorabilmeleri ve hızlı iletişimi sağlamak amacıyla kurulan WhatsApp grup bağlantı linki gönderilmiştir. Gelen kutularınızı kontrol etmenizi rica ederiz.

Eğitim Yeri;
Online

 

Ömer Cabi Profile Picture
Ömer Cabi

Süreç Mühendisi Ömer Cabi, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. 2018 yılında Cabitaş ekibine katıldı. Boş zamanlarında satranç oynamayı sever.
Ömer’e sorduk: “Zamanda yolculuk hakkı verilse hangi tarihe giderdin?”
“1 milyon yıl öncesine giderdim. Eski zamanlardaki gelişmiş uygarlıkların gerçek olup olmadığı teorisinin doğruluğunu merak ediyorum.” cevabını verdi.
-----
Process Engineer Ömer Cabi is a graduate of Mechanical Engineering from Yıldız Technical University. He joined the Cabitaş team in 2018. In his spare time, he likes to play chess. We asked Ömer: "If you could travel through time, which era would you go to?" "I would go to 1 million years ago. I'm curious about the truth of the theory of advanced civilizations in ancient times." he answered.

Öğrenciler için Ücretsiz FileMaker Eğitimi

İndirme linki mail adresinize gönderilmiştir.

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.