Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

İşyeri İnovasyon Platformu: Claris

  • 03.02.2023
  • 433 Görüntülenme

İş yerinde inovasyon platformları, modern işletmelerde süreçlerin önemli bir parçasıdır. İşletme içindeki iş birliğinin ve verimliliğinin arttırılmasına olanak sağlayan yardımcı birtakım araçlar ve hizmetler sunmaktadır. Bu piyasadaki çeşitli oyuncular arasında, Claris Platformu, basit ve kolay kullanım odaklı özel işletme uygulamalarının geliştirilmesine yardımcı olmak için tasarlanmış bir low-code geliştirme platformu olarak dikkat çeker. FileMaker platformunun üstünde inşa edilmiş olan Claris Platform, kullanıcıların kod yazmaya gerek kalmadan özel uygulamalar oluşturmasına imkan tanıyan sürükle-bırak işlevselliği ve hazır şablonlar sunmaktadır. Bu, küçük işletmelerden büyük şirketlere kadar tüm boyutlardaki organizasyonlar için uygun bir çözümdür.

İşyeri İnovasyon Platformu Claris, kullanıcı dostu tasarımı ile basitliğe odaklanmıştır. Hatta kod yazmaya hakim olmayan kullanıcıların dahi işletmelerinin özel ihtiyaçlarını karşılamak için uygulamalar oluşturmasına olanak tanır. Claris Platformu kullanılarak, işletmeler iş akışlarını düzenleyebilir, manuel işlemleri otomatikleştirebilir ve veri yönetimlerini birleştirebilir. Bu da verimliliği arttırarak daha iyi karar vermelerini sağlar. Platform, özel işletme süreçlerinden, iş akışlarına ve veri yönetimine kadar çeşitli uygulamaların inşasına olanak tanır. Tüm bu yararları sayesinde işyeri inovasyon platformu modern işletmeler için son derece esnek bir çözümdür.

Sonuç olarak, Claris Platformu, işletmelerin basit ve kolay kullanım odaklı özel işletme uygulamalarını geliştirmelerine yardımcı olan ve aynı zamanda işbirliğini ve verimliliğini artıran lider bir iş yeri inovasyon platformudur.

Cabitaş Mühendislik-Claris Türkiye Çözüm ortağı olarak Claris platformunda lisanslama, eğitim, danışmanlık ve özel FileMaker yazılım geliştirme hizmetlerimizle bir iş yeri inovasyon platformu kurmanıza yardımcı olmak için sizinleyiz.

 

Elif Cabi Profile Picture
Elif Cabi

Müşteri Başarı Uzmanı ve Kurumsal Diyetisyen Cabi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunudur. 2022 yılında Cabitaş ekibine katıldı. Boş zamanlarında resim ve puzzle yapmayı sever.
Elif’e sorduk: “Eğer bir hayvana dönüşebilseydin, hangisi olmak isterdin ve neden?”
“Griffin, çünkü hem kartal gibi uçabiliyor hem de aslan gibi güçlü. Ayrıca Griffin, cesareti ve gururu temsil ediyor.” cevabını verdi.
_____
Customer Success Specialist and Corporate Dietitian Cabi is a graduate of Istanbul Yeni Yüzyıl University in Nutrition and Dietetics. She joined the Cabitaş team in 2022. In her free time, she enjoys painting and doing puzzles.

We asked Elif: "If you could turn into an animal, which one would you want to be and why?"

She said: "Griffin, because it can fly like an eagle and be strong like a lion. Also, Griffin represents courage and pride."

İşyeri İnovasyon Platformu: Claris

İndirme linki mail adresinize gönderilmiştir.

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.