Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

Neden İŞYERİ İNOVASYON PLATFORMU ile çalışmalısınız?

  • 06.12.2022
  • 1160 Görüntülenme

Teknolojik inovasyonların temel amacı, daha az efor sarf edilerek daha verimli işleyişi sağlamaktır. İnovasyon kelimesinin anlamlar topluluğu bize anahtar kelimeleri sunmaktadır; yenilik, gelişim ve değişim. İşyerine özel geliştirilen inovasyonlar, halihazırda bulunan problemleri ele alarak yenilikçi çözümler ile yeniliği, gelişimi ve değişimi sağlar.

İnovasyondan bahsedildiğinde akla yeni ürünler ve hizmetler gelir. Fakat inovasyon, bu esnada işleyiş süreçlerinizi de değiştirmenizde etkili olmaktadır. Güncel teknoloji ile entegre olmak, değişen müşteri taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılamak, geliştirilmiş endüstri yöntemlerine hâkim olmak ve daha etkili sistemler ve süreç yönetimleri ile inovasyonlarınızı arttırarak işyerinizin rekabet gücünü arttırabilirsiniz. İnovasyonlarınızdaki başarınızı iş ortaklarınızı, personelinizi ve kendinizi ortak bir paydada toplayarak desteklemelisiniz.
 

İşyeri İnovasyon Platformu nedir?

İşyeri inovasyon platformu kavramı ilk kez 2018’de yapılan FileMaker Devcon’da duyuruldu. Claris FileMaker platformunun tam anlamıyla size inovasyonları kolay entegre edebileceğiniz bir işyeri inovasyon platformu olduğunu kanıtladı. Apple’ın yan kuruluşu olarak ortaya çıkan FileMaker, dünyanın en büyük şirketlerinden birinin gücüne sahip olması sayesinde Microsoft ve Linux’un sunuculara hâkim olduğu dijital dünyada insanlar ve teknolojiyi bir araya getiren yapıştırıcı görevi sayesinde insanların zamanını boşa harcayan manuel kâğıt işlemlerini, elektronik tabloları, tekrarlanması gereken yönetim işletim görevleri gibi işlemlerin hızını ve verimliliğini arttırmakta.

Claris FileMaker partneri Cabitaş Mühendislik, işyeri inovasyon platformu marifetiyle teknolojiyle entegrasyonunuzda veriminizi arttırmak için yanınızda. Cabitaş sizi kullanıcı dostu arayüzü ve her departmandan personelin kullanabileceği çözümlerle buluşturur. Uyarlanabilir ve güçlü uygulamalarımız, klasik sözdizimi(syntax) hatalarını önleyerek işletmelerin hızla gelişen iş gereksinimlerine ayak uydurabilmelerini sağlar.

İşyeri inovasyon platformu sayesinde işyerinizdeki farklı ekipleriniz ve departmanlarınız herhangi bir cihazda bilgileri gerçek zamanlı olarak paylaşarak iletişim güçlendirilir, süreçler kısalır ve aksaklıklar azalır.

Aynı zamanda kullanıcıların geleneksel geliştirme ve entegrasyonun karmaşıklığı olmadan esnekliğiyle gelişen teknolojileri benimsemelerine olanak tanır.
 

1. Süreçlerinizi yavaşlatan çetrefilli problemleri çözelim.

Güçlü otomasyon seçenekleri sunan Claris FileMaker Pro işyeri inovasyon platformumuzla, sizi yavaşlatan problemlerin üstesinden gelebilmeniz için hemen harekete geçin!
 

2. Organizasyonunuzda yapılan planlamalarda süreçleri hızlandırın ve hataları minimuma indirin.

E-tablolar (spreadsheet) gibi manuel araçlar, zaman kaybına, maliyet artışına, veri kaybına ve hatalara neden oluyorsa, Excel'e elveda ve size özel dijital planlama çözümüne merhaba diyerek departmanlar arasındaki iletişimi güçlendirin, süreçleri hızlandırın, hataları minimuma indirin.
 

3. Tedarik zinciri sorunlarına karşı stok yönetim sisteminizi kolaylaştıralım.

Tedarik zinciri sorunları, müşteri talebindeki değişimler ve hızlı fiyat değişimleri ile mücadele etmek için etkili stok yönetimi çok önemlidir. Envanter doğruluğunu iyileştirmek ve maliyetleri dizginlemeye yardımcı olmak için gerçek zamanlı verilere erişimin sağlanması gerekir. Veri odaklı, kolaylaştırılmış süreçler oluşturmak için Cabitaş Mühendislik’in işyeri inovasyon platformu çözümlerine güvenin.
 

4. İş akışlarını dijitalleştirerek ekip üyelerinin koordinasyonuna ve iş birliği yapmasına yardımcı olalım.

Sayfalarca doküman, yönetici notları, ekipler arası geliştirme önerileri ve benzeri kağıtlar arasında kaybolmayın. İş akışlarının dijitalleştirilmesiyle çalışanlarınızın üretkenliğini arttırmanızı sağlayalım.
 

5. Sık kullandığınız programlarla entegrasyonu kurmanızı sağlayalım.

Claris Connect ile organizasyonunuzun otomasyonu için birden çok uygulamayı iş akışınıza uygun entegrasyonlar ile hızınızı arttıralım.
 

6. Satış, pazarlama ve müşteri hizmetlerinde veri doğruluğunu iyileştirmek için dijital bir CRM çözümüyle manuel kişi girişi ve izleme yöntemlerinden sizi uzaklaştıralım.

Claris Studio aracılığıyla sahip olduğunuz verilerin analizini yaparak bu güvenilir bilgilerle iletişim bilgilerine kolay ulaşım, yönlendirmelerin hızlanışı, kampanya bilgilendirmeleri gibi süreçlerin yönetimi ile pazarlama gücünüzü arttırın.
 

Yukarıdaki kullanım durumları, Claris tarafından desteklenen yenilikçi çözümlerden bazılarıdır. Claris platformundaki güçlü uygulamalarla kuruluşunuza işyeri inovasyonunu gerçekleştirin. Lisanslama, eğitim ve danışmanlık destekleri için Cabitaş Mühendislik olarak sizinleyiz.

 

İşyerlerinde verimlilik, başarının en önemli anahtarlarından biridir ve bu hedefi gerçekleştirmek için inovasyon sürecini yönetmek büyük bir önem taşır. İşyeri inovasyon platformları, farklı bölümlerden çalışanların fikirlerini paylaşarak, bu fikirlerin değerlendirilmesi ve seçilmesiyle inovasyon sürecini kolaylaştıran bir araçtır.

Bu platformlar, işletmelerin inovasyon sürecinde fikirlerin hızlı bir şekilde toplanmasına ve inovasyon kültürünün yaygınlaştırılmasına yardımcı olur. Böylece, çalışanların inovasyona katılımı artar ve işletmenin genel verimliliği artar.

Ayrıca, işyeri inovasyon platformları, işbirliği ve iletişim gibi önemli becerilerin geliştirilmesine yardımcı olur. İşletmenin farklı bölümlerinden çalışanların bir araya gelerek fikirlerini paylaşmaları, birbirlerini daha iyi anlamalarına ve işbirliği yapmalarına olanak tanır. Bu da işletmenin verimliliğini artırır.

Sonuç olarak, işyeri inovasyon platformları, işletmenin inovasyon sürecini kolaylaştırmak, çalışanların fikirlerini toplamak ve inovasyon kültürünü geliştirmek için önemli bir araçtır. Bu platformların kullanımı, işletmenin verimliliğini artırır ve rekabet avantajı elde etmesine yardımcı olur.
 

Cabitaş Mühendislik-Claris Türkiye Çözüm ortağı olarak Claris platformunda eğitim, danışmanlık, özel FileMaker yazılım geliştirme hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca Cabitaş Mühendislik çözüm ortağı yapısı ile bölgenize veya çalıştığınız sektöre göre sizi Claris çözüm ortakları ile bir araya getiriyoruz.

Desteğe mi ihtiyacınız var, iletişim formundan bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Claris platformunda çözüm mü geliştiriyorsunuz, çözüm ortağı havuzumuza dahil olmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Elif Cabi Profile Picture
Elif Cabi

Müşteri Başarı Uzmanı ve Kurumsal Diyetisyen Cabi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunudur. 2022 yılında Cabitaş ekibine katıldı. Boş zamanlarında resim ve puzzle yapmayı sever.
Elif’e sorduk: “Eğer bir hayvana dönüşebilseydin, hangisi olmak isterdin ve neden?”
“Griffin, çünkü hem kartal gibi uçabiliyor hem de aslan gibi güçlü. Ayrıca Griffin, cesareti ve gururu temsil ediyor.” cevabını verdi.
_____
Customer Success Specialist and Corporate Dietitian Cabi is a graduate of Istanbul Yeni Yüzyıl University in Nutrition and Dietetics. She joined the Cabitaş team in 2022. In her free time, she enjoys painting and doing puzzles.

We asked Elif: "If you could turn into an animal, which one would you want to be and why?"

She said: "Griffin, because it can fly like an eagle and be strong like a lion. Also, Griffin represents courage and pride."

Neden İŞYERİ İNOVASYON PLATFORMU ile çalışmalısınız?

İndirme linki mail adresinize gönderilmiştir.

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.