Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

En yeni Claris FileMaker sürümüne hazır olun: FileMaker 2023!

Kategoriler:
  • 25.04.2023
  • 352 Görüntülenme

Claris FileMaker geliştiricisi olarak, firma ve kurumların yıldır güvendiği uygulamaları geliştirip platforma değer sağlıyorsunuz. Claris FileMaker geliştiricilerine güçlü yazılım sağlamak, Claris'te yaptığımız her şeyi besliyor. Bu nedenle, Claris FileMaker'ın en yeni sürümünün lansmanına hazır olun, bugün, Nisan 25, 2023'te geliyor! Adı Claris FileMaker 2023.

Neden FileMaker 2023 veya FileMaker 20 değil?

Modern bir teknoloji olarak, FileMaker ileriye dönük modern sürüm numaralandırma sistemini benimseyecek. Bu değişim FileMaker 2023 ile başlıyor, ve böylelikle FileMaker numaralandırma şeması mevcut yıla dayanıyor. Geçmişte, 12 ila 24 ay arasında büyük sürümlerin dağıtıldığı zamanlarda, sayısal numalarla yeni sürümler çıkarmak mantıklıydı. Ancak şimdi, FileMaker platformu sürekli yenilik ve daha hızlı bir sürüm süreci ile ilerliyor. Bu da sürüm yılına dayalı bir numaralandırma şemasına geçmek için geçerli bir sebep olmanın yanı sıra, Claris'teki sürekli gelişimi yansıtıyor.

Güncel FileMaker sürümlerine sürüm yılına göre adlandırmak, doğal olarak FileMaker platformunun sürekli iterasyonlarını temsil edecektir.  Sürüm yılı numaralandırma şablonu ayrıca kullanıcılara, en son özellikleri ve en iyi performansı, güvenliği ve güvenilirliği sunan mevcut FileMaker sürümüne sahip olduklarını açıkça gösterir.

Geleceğe birlikte yatırım yapma.

Claris resmi blog sayfasında yeni sürüm ile ilgili yazısında birliktelikle ilgili şu mesajı duyuruyor. Biz de bu mesaja Claris FileMaker Türkiye Çözüm Ortağı olarak FileMaker 2023 ve sonrası için çalışmalarımızı aynı özen ve titizlikle devam ettireceğiz.

Claris'in açıklması ise şu şekilde;

Şirket ismi değişikliği (FileMaker Inct-en Claris-e geçiş) ve yeni ürünlerin duyurulmasıyla beraber FileMaker platformundaki geliştirmeler son üç yılda hızlandı. Yeni Claris platformu da gelişmeye devam edecek. Claris, sizlere işinizde ve FileMaker geliştirme araç setinizde süreklilik sağlama sözümüzü yerine getirmeye devam edeceğiz.

Claris'e olan güveniniz için teşekkür ederiz ve gelecekteki çözümlerinize şerefe! Unutmayın, FileMaker 2023'ün resmi olarak yayınlanacağı saati bekleyin.

 

Osman Cabi Profile Picture
Osman Cabi

F. Osman Cabi, değerli FileMaker geliştiricimiz ve şirketimizin İşyeri İnovasyon Mühendisidir. Osman, Çankaya Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği mezunu olup, 2007 yılında Cabitaş ekibine katılmıştır.

Osman, FileMaker platformunda uzun yıllar deneyime sahiptir ve bu alanda çalışmak onun tutkusudur. Boş zamanlarını dahi FileMaker ile geçirmeyi sever.

En yeni Claris FileMaker sürümüne hazır olun: FileMaker 2023!

İndirme linki mail adresinize gönderilmiştir.

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.