Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

Claris FileMaker Pro Eğitimlerinin Karşınıza Çıkarabileceği 5 Fırsat

  • 29.12.2022
  • 721 Görüntülenme

Claris FileMaker, Apple’ın geliştirdiği low code (düşük kod) uygulama geliştirme platformudur. Apple’ın endüstriye getirdiği kullanım kolaylığı ve platformun 30 yılı aşkın tecrübesi ile “pro” seviyesinde “low code” platformu sunuyor. Claris FileMaker profesyonel eğitimiyle kendinizi geliştirin, şirketinizi büyütün. Profesyonel süreçte ihtiyaçlarınızı en iyi siz anlarsınız, bu da kendinize veya şirketinize özel çözümleri geliştirirken aracılar devreye girmeden daha hızlı olmanızı sağlar.

Claris FileMaker Platformu nedir? Claris FileMaker Eğitimi nasıl alabilirsiniz? Sayfamızdan platform ve eğitimlerimiz hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Claris FileMaker Platformu size ne gibi faydalar sunabilir?
  1. İş süreçlerinizi dijitalleşme ile yönetin.
    Peter Drucker’ın “Ölçmediğini kontrol edemezsin, kontrol etmediğini yönetemezsin” sözünü yazılım projelerimizin çıktılarını değerlendirirken tekrar tekrar haklı buluyoruz. İşletmelerin ölçeğini büyütmek veya karlılığını artırmak için de ölçme ve kontrol oldukça önemli. Claris FileMaker platformu ile geliştireceğiniz uygulamalarla ölçülebilir ve yönetilebilir bir sistem kurmak için tek başına yeterli.
     
  2. Tam da ihtiyacınız olan yazılımı üretin.
    Birçok paket yazılım sizin için ihtiyaç olarak görülenleri umursamaz, aslında yapısı gereği de böyle olmak zorundadır. Hitap ettiği kitle çok daha genel olduğu için genel kurallar, genel ihtiyaçlara odaklanarak çözüm üretmeye çalışırlar. Ancak bu çoğu zaman sizin için yeterli olmayacaktır. Bir ikilemde kalırsınız. Ya çok daha kapsamlı ERP uygulamalarına yıllarca yatırım ve emek vermeniz gerekebilir ya da basit bir paket yazılım ile işlerinizi çözmeye çalışırsınız. Uygulama ne kadar kapsamlı olursa kullanımı, maliyeti ve personel ihtiyacı o kadar artacaktır. İşin özüne dönüp baktığınızda ise birçok ihtiyacınız çok daha yalın uygulamalarla daha az personelin yönetebileceği yapıdadır. Claris FileMaker platformu ile birebir ihtiyaçlarınızı karşılayan yazılım çözümleri üretmek sizin elinizde.
     
  3. Excel tablolarından kurtulun.
    Excel kullanışlı bir hesap tablosu yazılımı olsa da hiçbir zaman veri tabanı değildir, böyle bir amacı da yoktur. Ne var ki birçok kişi muhasebe yazılımlarında, ERP sistemlerinde alamadığı raporlar ve yapamadığı işlemler için Excel’i yoğunlukla kullanır. Excel ile anlık çözümler yerine daha kararlı bir uygulamayı Claris FileMaker platformunda kod yazmadan geliştirebilirsiniz. Üstelik harici veritabanı erişim imkanları ile Logo, Mikro, Netsiz, Zirve, Eta gibi muhasebe yazılımlarına veya SAP, IFS, Canias, Axapta gibi ERP yazılımlarına da entegrasyonunu sağlayabilirsiniz.
     
  4. Özel yazılımda dışa bağlı kalmayın.
    Birçok işletme kendine özel DNA’sına göre işini yönetir ve takip eder. Her sektörün ve firmanın kendi jargonu, iş yapma yöntemleri vardır. Bunu şirket dışında bir yazılımcıya veya firmaya anlatmak dünyadaki en zor işlerden birisi olabilir. Özel yazılım geliştirme projelerinin büyük oranda başarısız olmasının önemli sebeplerinden birisi de budur. İşin sonunda ya tam da ihtiyaçları karşılamayan eksik bir yazılım kullanılır veya projeye ayrılan emek ve bütçe boşa gider. Claris Platformu ile zaten çok iyi bildiğiniz ihtiyaçlara birebir uyan çözümleri bir programcı ya da yazılım evine ihtiyaç duymadan kendiniz kod yazmadan geliştirebilirsiniz.
     
  5. Yeni kariyer imkanları
    Claris FileMaker platfomunu etkin şekilde kullanabiliyor olmak size ve iş yerinize değer katacaktır. Verimliğinizi artıdan küçük uygulamalar ile başlayıp tüm şirket genelinde kullanılan dijital çözümler geliştirmek Claris Platformu ile mümkün hale geliyor. Claris Platformu kariyeriniz için İsveç çakısı, güncel ihtiyaçları çözen uygulamaları kod yazmadan kolayca geliştirebilirsiniz.
     

Claris FileMaker Eğitimi ile Claris Platformundaki yolcuğunuza hız katabilirsiniz. Farklı kullanıcı seviyelerine göre düzenlediğimiz eğitimler Claris FileMaker’a yeni başlayanlar, kendini geliştirmek isteyenler ve Claris FileMaker uzmanlarına hitap edecek şekilde organize ediyoruz. İşletmelere özel eğitimlerde ise kapsamı ve konularını şirket yetkilisiyle beraber belirliyoruz.

  • Claris FileMaker eğitimi ne kadar sürüyor? Claris FileMaker eğitimi hangi seviyelerde veriliyor?
  • Başlangıç seviyesinde 1 ay boyunca Claris FileMaker eğitimi alarak FileMaker ile tanışabilirsiniz.
  • Orta/İleri seviye Claris FileMaker eğitimlerimizle 1 ay boyunca FileMaker becerilerinizi geliştirerek projenizi zenginleştirebilirsiniz.
  • İleri Seviye Claris FileMaker eğitimleriyle 3 ay boyunca üst kademe geliştirmeler yapabilirsiniz, scriptler yazabilirsiniz ve kısayollara hâkim olabilirsiniz.
  • Kurumsal/Özel Claris FileMaker eğitimleri ile şirketinize özel çözümleri beraber belirleyebilir ekibinize eğitim aldırabilirsiniz.
     

Claris FileMaker Eğitimi hakkında detaylı bilgi için FileMaker Eğitim sayfamıza göz atabilirsiniz. Eğitim sayfası için tıklayın.
Ayrıca Ücretsiz FileMaker Eğitimlerimizi YouTube kanalımızda yayınlıyoruz. Ücretsiz Mini FileMaker eğitimlerini takip etmek için YouTube kanalımıza abone olun. Claris FileMaker etkinliklerimizden haberdar olmak için bizi sosyal medyada takip edin.

Cabitaş Ekibi Profile Picture
Cabitaş Ekibi

Bu çalışkan ve yaratıcı ekip, yenilikçi ve özgün fikirleriyle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için arı gibi çalışır.

-----

This hardworking and creative team works tirelessly to provide our customers with the best service using their innovative and original ideas.

Claris FileMaker Pro Eğitimlerinin Karşınıza Çıkarabileceği 5 Fırsat

İndirme linki mail adresinize gönderilmiştir.

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.