Cabitaş Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

Ücretsiz Claris Platformu!

  • 22.12.2022
  • 807 Görüntülenme

Yeni Claris Platformunun ücretsiz versiyonu çok yakında çıkıyor!


Claris platformunu denemeye ne dersiniz? İşinize özel kritik çözümler bulmak ve prototip uygulamalar geliştirmek için ücretsiz Claris platformunu* keşfedebileceğiniz bu fırsatı kaçırmayın.


Kuruluşunuza özel uygulamalarınızı daha güçlü hale getirin. Karmaşık verilerinizin daha düzenli hale gelmesiyle organize bir sistem elde edin ve raporlamalarınız da aynı şekilde bu düzeni takip etsin. Yıllardır güvendiğiniz Claris FileMaker deneyimi üzerine inşa edilen birleşik yeni ücretsiz Claris platformu, sorunları daha hızlı ve daha verimli bir şekilde çözmenizi sağlar.


Platformun mükemmel araçları ile şunları yapabilirsiniz:
•    Halihazırda kullandığınız FileMaker deneyimlerinizde güçlü iş operasyonları uygulamaları oluşturmak için Claris Pro'yu kullanın.
•    Daha önceden oluşturmuş olduğunuz bağlayıcılar sayesinde veya size özgü** Claris Connect uygulamaları oluşturarak farklı uygulamalardaki, programlardaki veya özel sistemlerinizdeki verilerinizi entegre edin.
•    Claris Studio ile yönettiğiniz projelerde gerçek zamanlı görünümler sağlayarak etkili web formlarını hızla oluşturun, veri görünürlüğünü ve raporlamayı artırın.

 

*Claris platformunun tamamına erişim, Claris Ücretsiz lisansı kapsamında mevcuttur. Bazı özellik ve dağıtım sınırlamaları geçerlidir.
**Kendi özel bağlayıcılarınızı oluşturma özelliği yakında kullanıma sunulacaktır.


Claris platformunun ücretsiz bir sürümü kullanıma sunulduğunda sizi bilgilendireceğiz. Bilgilendirme bildirimi almak için siz de adınızı listeye ekleyin.

Cabitaş Claris FileMaker eğitim programlarıyla kendinizi ücretsiz Claris platformuna hazırlayın, geliştirin ve şirketinizi büyütün. Profesyonel süreçte ihtiyaçlarınızı en iyi siz anlarsınız, bu da kendinize veya şirketinize özel çözümleri geliştirirken aracılar devreye girmeden daha hızlı olmanızı sağlar. Claris FileMaker eğitimi sayesinde işlerinizi hızlandırın. Low-code Filemaker eğitimi alarak sayfalarda kod yazmak zorunda kalmayın. FileMaker ile ister bireysel ister şirketinize özel çözümleri hızlıca yapmak için Cabitaş FileMaker eğitimlerine katılın.

  • Başlangıç seviyesinde 1 ay boyunca Claris FileMaker eğitimi alarak FileMaker ile tanışabilirsiniz.
  • Orta/İleri seviye Claris FileMaker eğitimlerimizle 1 ay boyunca FileMaker becerilerinizi geliştirerek projenizi zenginleştirebilirsiniz.
  • İleri Seviye Claris FileMaker eğitimleriyle 3 ay boyunca üst kademe geliştirmeler yapabilirsiniz, scriptler yazabilirsiniz ve kısayollara hâkim olabilirsiniz.
  • Kurumsal/Özel Claris FileMaker eğitimleri ile şirketinize özel çözümleri beraber belirleyebilir ekibinize eğitim aldırabilirsiniz.

Cabitaş Mühendislik Claris FileMaker eğitimleri ile çözümlerin nasıl yapıldığından ziyade neyin neden yapıldığına hâkim olun Kuruma özel ve genel eğitimlerimiz ile ilgili bilgi alın. Cabitaş Mühendislik FileMaker eğitimlerine katılın, şirketinize hız katın. Claris FileMaker eğitimleri hakkında daha fazla bilgi için eğitim sayfamıza göz atın.

Cabitaş Mühendislik-Claris Türkiye Çözüm ortağı olarak Claris platformunda eğitim, danışmanlık, özel FileMaker yazılım geliştirme hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca Cabitaş Mühendislik çözüm ortağı yapısı ile bölgenize veya çalıştığınız sektöre göre sizi Claris çözüm ortakları ile bir araya getiriyoruz.

Desteğe mi ihtiyacınız var, iletişim formundan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
 

Elif Cabi Profile Picture
Elif Cabi

Müşteri Başarı Uzmanı ve Kurumsal Diyetisyen Cabi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunudur. 2022 yılında Cabitaş ekibine katıldı. Boş zamanlarında resim ve puzzle yapmayı sever.
Elif’e sorduk: “Eğer bir hayvana dönüşebilseydin, hangisi olmak isterdin ve neden?”
“Griffin, çünkü hem kartal gibi uçabiliyor hem de aslan gibi güçlü. Ayrıca Griffin, cesareti ve gururu temsil ediyor.” cevabını verdi.
_____
Customer Success Specialist and Corporate Dietitian Cabi is a graduate of Istanbul Yeni Yüzyıl University in Nutrition and Dietetics. She joined the Cabitaş team in 2022. In her free time, she enjoys painting and doing puzzles.

We asked Elif: "If you could turn into an animal, which one would you want to be and why?"

She said: "Griffin, because it can fly like an eagle and be strong like a lion. Also, Griffin represents courage and pride."

Ücretsiz Claris Platformu!

İndirme linki mail adresinize gönderilmiştir.

Bu web sayfası kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır.